Sonntag, 19. November 2017, 22:42 UTC+1

Du bist nicht angemeldet.

  • Anmelden
  • Registrieren

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: DawnofWar.de | GetYourRiotGear - Deutschlands größte Fansite zur Warhammer 40k - Dawn of War Reihe und Warhammer 40k - Space Marine. Falls dies dein erster Besuch auf dieser Seite ist, lese dir bitte die Hilfe durch. Dort wird dir die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus solltest du dich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutze das Registrierungsformular, um dich zu registrieren oder informiere dich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls du dich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert hast, kannst du dich hier anmelden.

Listoric

Attraktivster Admin Ever

Dabei seit: 16. Oktober 2005

Beiträge: 5 328

Geschlecht: Männlich

Wohnort: Nürnberg

DoW III Lieblingsrasse: keine

2 Auszeichungen

1

Freitag, 24. April 2009, 09:07

Bugs & Suggestionlist (Patch 1.2.1)

Vorschläge bitte vorher mit den älteren Patchthreads vergleichen:
Bugs & Suggestionlist (Patch 1.1.3)
Bugs & Suggestionlist (Patch 1.1.2)


Bugs und Ideen fürs Spiel auf Englisch posten.


###___Bugs____Patch 1.2.1_____________



###___Glitches/Inconveniences____Patch 1.2.1_____________



###___Suggestions & Improvements______Patch 1.2.1___________

Zitat

Original von Schlachtrind
Gott, Lis, deine Klugheit macht dich sooo sexy! :D:D

"Richtige Aussprache ist wichtig Robin."
"Danke Batman."

Ich streame schlecht und selten: twitch.tv/listoric
:krml:
  • Zum Seitenanfang

ghost17

unregistriert

2

Freitag, 24. April 2009, 12:19

Bugs:

Setting graphics from "high" to "low" or changing higher resolution to lower resolution only affects the game after a manual restart. The actual reset of the settings doesn't seem to work. This can be reproduced and benchmarked via external tools.

E.g.:

-Framerate on high settings 30 fps
-Reset to low settings
-Framerate remains at 30 fps
-After manual restart of the game, framerate increases to 80 fps though nothing has been changed and the graphics are still on "low" profile.

This seems to be an internal engine related issue (maybe complete texture reload and render engine reset would help?!).
  • Zum Seitenanfang

Light-Hawker

Balancethread-Meider

Dabei seit: 9. Januar 2006

Beiträge: 1 475

Wohnort: SH

DoW III Lieblingsrasse: keine

0 Auszeichungen

3

Sonntag, 26. April 2009, 20:32

Betimes it happens, that the direction arrow appears, when a units gets a movement order, although the right mouse button isn't hold down.
It doens't disappears, until the right mouse button is used a second time, so that the direction arrow is set.

The screen gets out of controll and moves up to the right upper (mostly) corner. Its not possible to move the screen back to an other location.
The only given solution for solving regarding problem is to make a blank selection.

Betimes it happens, that the camera freezes.

Betimes it happens, that a hero, who has got the order to capture any Point, digs doing this, even thoug he gets the order to stop it
and to fullfill another task.

Betimes it happens, that Units havn't got a shortcut at start of play.

Betimes it happens, that Units get out of controll, untill they are completely erased.

When set Setting-Weapon-teams get an movement order, the desetting cant be stopped.

Setting-weapon-teams get disorganised by close passing vehicles. Supposing, they have been set before that, they reset theire weapon in a completely different direction!

There is no visual and accustic signal that informs the player, that a given order has been fulfilled (f.e. capping of any point). Much more important ist, that there is no visual and accustic Signal, that informs the player about an occuring attack on one f his units.
There should be an signal on the mini map and an accustic signal!

When a hero gets killed, and the player draws a frame over bystanding units, which incluedes the neutralized hero, the units get selected, but the hero as well, although he's has been silenced! In addition, the selected units aren't displayed in the controll modul in the lower right-hand corner!
So, the hero has to be deselected first, if all the other units shall be displayed in the controll modul.

The display, which appears above a hero that has been incapacitated right the last moment, is much too big. Sometimes it refuses sight on other units!

The decorators should show an units level (CoH like).
Da kommt der Ritter Kunibert

mit seinem tollen Kettenschwert

puff, dong, klong, ratsch, hui, peng, boing, bums, rums, blub-blub, schnipp schnapp, hatschi

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Light-Hawker« (26. April 2009, 23:55)

  • Zum Seitenanfang

Prome

SuFu Benutzer

Dabei seit: 22. Januar 2009

Beiträge: 223

Geschlecht: Männlich

Wohnort: Dortmund

DoW III Lieblingsrasse: keine

0 Auszeichungen

4

Montag, 27. April 2009, 19:45

today one of my banshee-squads went out of control, followed my enemys units to his base and died.


ja pfffff... ist doch bekannt der bug und ich dachte ich lass mal durchklingen dass der wohl immer noch da ist :P

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Prome« (27. April 2009, 21:23)

  • Zum Seitenanfang

Asca

Teh Strohhutpirat

Dabei seit: 7. November 2006

Beiträge: 4 657

Geschlecht: Männlich

DoW III Lieblingsrasse: keine

4 Auszeichungen

5

Montag, 27. April 2009, 21:05

Super, Prome. Das hilft. ^^
Und OMFG :omg: @ "betimes", "beizeiten" :omg:

-------

Selection Priority: If one holds down the mouse-key and wants to select units in an area, buildings are priorized before ones units, e.g. scouts standing next to a building => select units in an area => building is selected.
Furthermore, it is very difficult to select squads, you need to hit the targeted unit very, very precisely.

Scrolling needs to be much smoother. It feels like lagging over the map allthough the game runs perfect.

Mistletoe, friend of foe, so black upon the moor
Fallen leaves coloured red, blood of all the dead
Into mist they'll take your soul, they'll take your heart
And none of flames shall burn with the ravens dark
  • Zum Seitenanfang

Krupp

Verdammte Ninjas >_<

Dabei seit: 3. März 2009

Beiträge: 1 421

Geschlecht: Männlich

Wohnort: Berlin

DoW III Lieblingsrasse: Space Marines

2 Auszeichungen

6

Montag, 27. April 2009, 21:10

Ich hab schon ne halbwegs verbesserte Version gepostet, er müsste das bloß editieren.
--------------

Targeting squads can be difficult at times, especially when the targeted squad is moving. This is a big issue with heavy weapon teams since they will unroot if you accidentially clicked on the ground.
"The mighty Hammer shall deliver Thunder upon our foes!"
  • Zum Seitenanfang

Asca

Teh Strohhutpirat

Dabei seit: 7. November 2006

Beiträge: 4 657

Geschlecht: Männlich

DoW III Lieblingsrasse: keine

4 Auszeichungen

7

Montag, 27. April 2009, 21:24

Was du da ansprichst geht Hand in Hand mit meinem. :)

-------------------------------

Melee units often just stand and stare while being attacked by ranged. Making their radius of attack (enemy move into that area => they are meleed) bigger would be wise.

Mistletoe, friend of foe, so black upon the moor
Fallen leaves coloured red, blood of all the dead
Into mist they'll take your soul, they'll take your heart
And none of flames shall burn with the ravens dark
  • Zum Seitenanfang

Narosch

ZT-gefährdet

Dabei seit: 19. Februar 2009

Beiträge: 121

Geschlecht: Männlich

Clan: -

DoW III Lieblingsrasse: keine

0 Auszeichungen

8

Montag, 27. April 2009, 22:23

Vorweg: Mein Englisch ist ähm... bedingt brauchbar ;)

It would be practical, if players could give selected units also movement instructions on the minimap. In this way it would be much easier to let single (for example recent reinforced) units start “roughly” while the player is busy with Micromanagement in the moment at a other place on the map.
Orks, Orks, Orks, Orks!

:wb: :mek:
  • Zum Seitenanfang

Turrican

Godfather of cs harass

Dabei seit: 5. August 2004

Beiträge: 4 330

Geschlecht: Männlich

Wohnort: Koblenz

DoW III Lieblingsrasse: keine

2 Auszeichungen

9

Montag, 27. April 2009, 22:57

das geht narosch.
  • Zum Seitenanfang

Narosch

ZT-gefährdet

Dabei seit: 19. Februar 2009

Beiträge: 121

Geschlecht: Männlich

Clan: -

DoW III Lieblingsrasse: keine

0 Auszeichungen

10

Dienstag, 28. April 2009, 09:48

OT: Dann passt bei mir irgendwas anderes nicht. Hab´s nämlich erst gestern wieder erfolglos versucht und keine Einstellung gefunden, das zu ändern.
Orks, Orks, Orks, Orks!

:wb: :mek:
  • Zum Seitenanfang

Turrican

Godfather of cs harass

Dabei seit: 5. August 2004

Beiträge: 4 330

Geschlecht: Männlich

Wohnort: Koblenz

DoW III Lieblingsrasse: keine

2 Auszeichungen

11

Dienstag, 28. April 2009, 10:11

eventuell versteh ich dich grad nicht richtig, aber du musst doch nur rechts auf die minimap klicken und das squad läuft los. dafür gibts keine einstellung
  • Zum Seitenanfang

Narosch

ZT-gefährdet

Dabei seit: 19. Februar 2009

Beiträge: 121

Geschlecht: Männlich

Clan: -

DoW III Lieblingsrasse: keine

0 Auszeichungen

12

Dienstag, 28. April 2009, 10:54

Mhh... doch, genau das versuch ich, aber es funktioniert nicht...
Orks, Orks, Orks, Orks!

:wb: :mek:
  • Zum Seitenanfang